maandag 8 november 2010

Na een heerlijk weekendje Ouddorp

weer aan de dagelijkse arbeid!  Voor mij begon het helemaal vreemd, want Mikey vertelde een anderhalve week geleden dat ie voor ruim een week naar Holland kwam! maar hij vond het zo leuk om voor iedereen als verrassing te houden dat ik het echt aan niemand mocht vertellen! maar hij wist dat ik naar ouddorp ging en daarom lichtte hij mij in anders had ik het ook niet geweten! en hij zei mam jij gaat gewoon naar ouddorp want ik ga ook in het weekend veel naar vrienden en ben er dan tot zondag de hele week nog! en wil echt niet dat je thuis blijft want die meiden kijken er ook het hele jaar naar uit! en normaal ga ik anders donderdagavond, maar mikey kwam vrijdagochtend om half 7 aan op schiphol en ik ben hem lekker zelf even wezen halen en thuis had ik gezegt dat anja die ik altijd even oppik op donderdagavond moest overwerken in de haven en dan vrijdagmogen heel vroeg weg wilden want ja ik moest natuurlijk om kwart over 6 al weg! toen eerst Berry verrast die thuis was was al heel leuk en toen zei mike mama ga nu maar weg want ik vind het heel leuk om zelf tony en papa te verrassen! dus toen ben ik naar ouddorp afgereist ik had gezegd dat ik pas in middag zou komen dus die keken ook wel op! 's middags mike weer aan de lijn natuurlijk hoe het gegaan was en tony en ton waren blij verrast dat ie opeens voor hun neus stond! Heerlijk! Nou ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat het weer super was in ouddorp! Heerlijk gekletst, gegeten en aan de kaart gezeten super! Edith had heerlijke zuurkooolstamppot gemaakt en zalige uiensoep dus dat was super! zondagochtend kwam Joslyn nog even langs die heerlijke cocoscakejes en ik kan niet op de naam komen maar van die chocoladecake met echte stukken chocolade en nootjes bij zich had wan niet te versmaden was! Was ook erg gezellig! Edith ging helemaal als een speer met der kaartenen allemaal evenmooi! De andere meiden hebben ook prachtkaarten gemaakt en zelf heb ik er een stuk of 5 gemaakt die ik straks even op de foto zal zetten! Anja, tinie, cora, thea, edith en christa hartelijk bedankt voor jullie gezelligheid! Ik vond het weeer heerlijk! 1 klein minpuntje is dat we helaas geen konijnen in de vroege morgen gespot hebben, maar dat komt dan de volgende keer wel! evenals de speurtocht in het donker, alhoewel chris en ik die gisteravond bijna hadden nadat we de kruiwagen hadden teruggezet! haha! nou een heel verslag en dan ga ik nu snel weer verder maar moest het effe laten weten hoor!

De witte kaart had ik eerder in de week bij M irjam gemaakt en de rest in Ouddorp! Ik heb nog iets anders heel leuks in Ouddorp gemaakt maar dat moet nog even geheim blijven tot 11 december! haha!  Hieronder de kaarten!
Labelboekje open

rechterkant  opgeklapt

helemaal dicht

6 opmerkingen:

 1. Nou Dietje wat een verslag!! En ik vond het helemaal superrrrrrrrrrrrrr ... ik zie alleen nog steeds 'sterretjes' ... LOL!!
  Vanmorgen om kwart voor 6 ging het wekkertje weer en mijn ogen zitten nu nog dicht!

  Maar het is het waard geweest!
  Ja die knijnen spotten moeten we zeker een keertje doen ... alhoewel ik de muggenjacht wel voldoende vond!

  Jij ook weer superbedankt voor het lachen!!
  Knuff van je slapie ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Dia

  Nou ik vind ze allemaal even mooi.
  Wat heb je er veel gemaakt.
  Waar haal je de tijd vandaan.
  Maar ze zijn geweldig hoor.

  En wat leuk dat je zoon er is geniet er maar van.

  Groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze allemaal geweldig mooi. Hoe krijg je dat voor elkaar Ik ben heel benieuwd naar het project van 11 december. Wordt vast weer gaaf. Gr Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super dat Mike naar Nederland kwam voor een weekje, toch weer ff allemaal onder moeders vleugels ! enne prachtige kaartjes gemaakt hoor, gelukkig nog wat gedaan ! en mijn kan je toch wel het projectje tonen ;) ik ben er toch niet (jammer maar helaas) whaha
  groetjes
  angelica

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dank jullie wel allemaal! en chris als ik het zo lees lig ik weer in een deuk vooral muggenJACHT!! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een onwijs leuke kaartjes!!! Echt zooo mooi!!!

  xxAngela

  BeantwoordenVerwijderen