zaterdag 26 maart 2011

Strakke jongenskaart

Jongens houden meest niet van tierelantijntjes, dus geprobeerd een strakke jongenskaart te maken! Ons neefje is gister 25 geworden en viert het vanavond en daar heb ik deze kaart voor gemaakt! Ben benieuwd hoe jullie hem vinden! Berry  vind hem veeeel mooier als alle kaarten die ik maak haha vond ik wel grappig! Ben benieuwd hoe jullie hem vinden. Het is geen zwart hoor, maar donkerbruin.Oh ja, de letters heb ik met foam wat hoger geplakt is wel een mooi effect.
vrijdag 25 maart 2011

gisteravond gemaakt

met dit prachtige papier wat ik van Gerrie pas had gehad! Het middenstukje is aan beide kanten bewerkt en je kan het op verschillende manieren neerzetten.Met distressinkt gekleurd en op het kopje h2o parelmoer er over gedaan is zo mooi maar dat zie je helaas niet goed op de foto.

donderdag 24 maart 2011

dinsdag heerlijk met 4 vriendinnen gefreubeld

en dit is de kaart die ik toen aan begonnen ben en gisteravond heb afgemaakt!

zondag 20 maart 2011

Uitklapbaar doosje

Erg leuk modelletje om te maken! Als je de klepjes open doet gaat de zijkant als een soort van waaier open, maar te ver kan ook niet want hij blijt dan echt zo zitten! Voor een oom en tante gemaakt die 40 jaar getrouwd zijn en waar we zo naar toe gaan. Op de lange kanten hun naam en aan de korte kanten 40. Ik ga hem zker meer maken!