vrijdag 26 juni 2009

EINDELIJK IS HET ZOVER!!!!

Zoals veel van jullie weten heb ik 2 jaar geleden een maagverkleinig gekregen, een sleeve, dat is dat ze 0ng. 70 % van je maag afhalen, met de wetenschap dat ze dan na 1 of 1 1/2 jaar een gastric bypass gingen doen, omdat je dan een heel aantal killos bent verloren en dan minder risico loopt met de operatie! Met de gastric bypass operatie halen ze nog een stukje van m'n maag af en een halve meter dunne darm en die sluiten ze dan boven op het kleine maagje aan, waardoor, eenvoudig gezegt!, het verteren sneller gaat, omdat het dan een veel kortere weg hoeft af te leggen en waardoor je dus afvalt! Met de sleeve ben ik ong. 27 kilo kwijtgeraakt, maar ik sta al 1 1/2 jaar op hetzelfde gewicht, dus tijd voor deze operatie! Volgende week vrijdag word ik geopereerd en als alles heel goed gaat, mag ik na een dag of 4 naar huis! Gaan jullie heel goed voor me duimen dat alles heel voorspoedig mag verlopen? Het wordt een spannend weekje meiden!!!

woensdag 24 juni 2009

Een heeeeerlijke dag gehad!!!

De middelste is m'n moeder, links tante Janny en rechts tante Annie!Ohhh wat was het gezellig met m'n moeder en m'n tantes! Heerlijk gekletst, gefreubelt en gegeten! Kunnen we weer heerlijk op terug kijken! Hier een kleine impressie van de dag!

dinsdag 23 juni 2009

Morgen een heeeeel gezellig daggie!

Ben vanavond druk in de weer, nee, niet aan de kaart!, maar morgen komen m'n moeder en haar 2 zussen gezellig een heel daggie en dat vind ik zo ontzettend leuk! Ik ga ze al vroeg ophalen om 9 uur tot ongeveer 's avonds 9 uur. Ze vinden alle 3 bami errug lekker dus dat ga ik morgenavond maken! M'n moeder is gek op breien en kan dat ook ontzettend goed, meestal met kabels en zo en m'n tantes vinden een kaartje borduren erg leuk. Morgen willen ze met mij natuurlijk ook iets maken en nu had ik bedacht, want het moet natuurlijk niet al te moeilijk zijn! om een dikke chocoladereep te bekleden! Ik zal het morgen op de foto zetten hoor, wat het geworden is! M'n moedertje wordt dit jaar al 82 en haar zussen zitten net eronder, maar ze zijn allemaal nog best heel fit voor hun leeftijd!Fijne avond nog en ik ga effe verder met m'n klusjes!

maandag 22 juni 2009

nog een paar gouwe ouwe van dit jaar!

Deze kaartjes afgelopen week gemaakt!m'n eigen blog aan het maken!


Goeiemiddag allemaal! Na lang nadenken ga ik toch een blog voor mezelf maken! Ik vind het ook altijd heel leuk om het bij anderen te zien, dus ik hoop het voor elkaar te krijgen dat ik er ook 1 krijg! Het zal wel even duren voordat alles werkt, want echt geniaal op computergebied ben ik niet, maar we gaan het proberen! Fijne dag allemaal!