vrijdag 26 juni 2009

EINDELIJK IS HET ZOVER!!!!

Zoals veel van jullie weten heb ik 2 jaar geleden een maagverkleinig gekregen, een sleeve, dat is dat ze 0ng. 70 % van je maag afhalen, met de wetenschap dat ze dan na 1 of 1 1/2 jaar een gastric bypass gingen doen, omdat je dan een heel aantal killos bent verloren en dan minder risico loopt met de operatie! Met de gastric bypass operatie halen ze nog een stukje van m'n maag af en een halve meter dunne darm en die sluiten ze dan boven op het kleine maagje aan, waardoor, eenvoudig gezegt!, het verteren sneller gaat, omdat het dan een veel kortere weg hoeft af te leggen en waardoor je dus afvalt! Met de sleeve ben ik ong. 27 kilo kwijtgeraakt, maar ik sta al 1 1/2 jaar op hetzelfde gewicht, dus tijd voor deze operatie! Volgende week vrijdag word ik geopereerd en als alles heel goed gaat, mag ik na een dag of 4 naar huis! Gaan jullie heel goed voor me duimen dat alles heel voorspoedig mag verlopen? Het wordt een spannend weekje meiden!!!

9 opmerkingen:

 1. oooh zeker spannend Dia en ik ga zeker duimen voor je hoor. heel veel succes!!

  groetjes Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo onverwachts snel, het zou toch pas na de vakantie worden?? Spannend joh! Heel veel succes!!

  Groetjes Corina

  ps super leuke foto's van jouw moeder, de mijne en tante jannie!! Mam vond het erg gezellig en ze heeft weer een hoop gefreubel bijgeleerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dank je annemarie en corien!! ja corien ze hadden eerst gezegt dat het wel na de zomer ging worden, dus dit is wel erg onverwachts hoor! maar we kunnen het maar beter weer ahter de rug hebben! Nou ik vond het oko onwijs gezellig met ze hoor en heb gezegt dat we het van de winter nog een keer doen! groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dia ik heb het ook al op de club gezegd maar ook hier wil ik je even heel veel sterkte toewensen en ik zal zeker voor je duimen dat alles goed mag gaan!! knuffff!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel veel sterkte Dia en ik zal zeker ook voor je duimen !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Dia, das is wel spannend zeg .
  Maar ik hoop dat alles goed verloopt en dat je dan snel weer thuis bent .
  Sterkte hoor !!
  Groetjesss, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Spannend Dia
  Heel veel sterkte

  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Dia,
  Ik wil je veel sterkte wensen ik heb ook een sleeve gehad en ben 54 kilo afgevallen en weeg nu nog rond de 68 kilo, gelukkig heeft de operatie bij mij wel het juiste effect gehad.
  Maar ik wens je veel succes en hopen dat het snel de goede kant opgaat.

  groetjes colinda

  BeantwoordenVerwijderen