zaterdag 12 juni 2010

Nog een borduurtje

Ik ben er weer helemaal verslaafd aan, aan dat borduren!@ Heerlijk! Er zit glanslak op, dus spiegelt wel een beetje!

donderdag 10 juni 2010

2 borduurkaartjesDe oranje had ik al een paar weken gelden gemaakt, maar nog niet op de foto gezet, vind hem ook tegenvallen! en de andere heb ik gisteravond gemaakt! Dit zijn ze

woensdag 9 juni 2010

Klein koolmeesje en nog 2 kaarten gemaakt

Deze 2 kaarten zijn eigenlijk hetzelfde als de laatste die ik heb laten zien!1 voor mezelf om te houden en daar wil ik dan een foto van m'n tante erbij doen en 1 voor m'n nichtje en neef gemaakt, de kinderen van m'n tante dus! Dit zijn de 3 kleurvarianten op een rij!
Dit lieve kleine koolmeesje zat vanochten d op onze werft. Ik heb hem in het gras gezet en effe later was ie toch weg! Hij kon al wel vliegen! Wat een poepie was het!

zondag 6 juni 2010

Moeilijke week

Moeilijke week achter de rug! Allereerst was Jan, die ong. 30 jaar bij ons gewerkt heeft er niet, want die is gestopt met werken bij ons vanaf eind mei, dus dat was erg vreemd, want normaal dronken we 3x in de week 's ochtends koffie met elkaar, dus dat was echt heel erg wennen om nu in m'n uppie een bakkie te doen!, maar wat veel erger is, is dat een tante van mij, die voor ons heel bijzonder is, op sterven ligt! pas 64 jaar en dat is zo moeilijk! Ik ben donderdag vanaf 's middags tot 's avonds half 12 bij der geweest en dat was heel fijn. Ze is de hele tijd wakker geweest op 10 minuten na en we hebben heerlijk gekletst nog eigenlijk. Vanochtend/vanmiddag ben ik er samen met Ton geweest en ze was zo achteruit gegaan, dat het bijna niet te geloven is! We hebben nog wel met der kunnen praten hoor, maar wat doet het zeer als je iemand die je zo graag mag zo achteruit ziet gaan! Ze zei tegen me, Dia eigenlijk zou er een boek geschreven moeten worden waar in staat hoe het is om dood te gaan want dat weet niemand hoe dat is en toen zei ze ik weet niet of ik het haal hoor als je van de week met je moeder komt, eigenllijk denk ik dat ik vandaag dood ga! Ja en ook al weet je dat ze niet lang meer heeft, schrik je toch onwijs! Toen haar zus kwam hebben wij afscheid genomen en wat doet dat zeer! Ik ben toch nog 1x omgekeerd om der nog 1 keer een kus te geven en dan denk je dat is voor het laatst waarschijnlijk! Thuisgekomen moet je dan toch wat gaan doen en toen heb ik deze kaart geborduurt aan haar denkende en die komt straks met een mooie foto bij ons in de kamer te hangen, ter herinnering aan een fantastische tante.Jullie zijn van mij niet zo'n heel verhaal gewend, maar het doet me goed om het even op te schrijven! M'n tante heeft een dochter en een zoon en daar wil ik ook zo'n kaart voor maken!Dit is hem geworden!