zaterdag 27 maart 2010

kerstkaartje


Elke maand wil ik 2 kerstkaarten maken, maar het was er deze maand nog niet van gekomen! Dit is de eerste!

Schuifkaart en gewone kaart afgemaakt
was met de gewone kaart Bij Anja al aan begonnen samen met Rietje en de schuifkaart was ik van de week met Cora, Tinie en Ellie aan begonnen gisteravond allebei eens afgemaakt, want ik hou er heel niet van als iets blijft liggen wat niet klaar is! Dit zijn ze!

vrijdag 26 maart 2010

Dia en Dia

een groot deel van de dieren bij eklaar
de haan mocht meerijden in de auto
in deze bak springen ze constant met z'n allen in en er weer uit favoriet speelding zit lekker hooi in voor ze

Haha het duurde effe voordat we kleine Dia te pakken hadden, maar hier is ie dan met mijzelf op de foto!! Wat een lief beessie is het!

donderdag 25 maart 2010

En dan nog heel ander nieuws!Aan de overkant bij ons lijkt het net een kinderboerderij! schapen geiten bergeenden kippen een pony en nu jonge lammetjes en geitjes helemaal super! Ik let altijd ook wel op of er niks bijzonders aan de hand is en zo, dus vannacht was er een lammetjestweeling geboren en ik bel Irene, de eigenaresse van alle beessies en helemaal blij was ze natuurlijk en zegt ze tegen mij ik heb nog wat leuks voor je! Heeft ze het zwarte geitelammetje van m'n lievelingsgeit Coby Dia genoemd! Ik vind het geweldig leuk!! Hier een foto van de 2 geitjes de donkerste is dus Dia en op de andere foto met vader en moeder!!! mijn dag kan niet meer stuk hoor!

Gisteren een heeeele leuke dag gehad!
Cora, Tinie en Ellie zijn gezellig een dag wezen knutselen! Het was echt heerlijk en we hebben nog bijna 3 kaarten afgekregen ook! De 3e volgt van de week! De kaart met de muisjes heb ik dinsdagavond bij Ria gemaakt!

dinsdag 23 maart 2010

Kaartje met rand en hoekpons van fiskars gemaakt

De vleugeltjes en bloemetjes zijn geglitterd, mar dat zie je op de foto niet!