maandag 10 mei 2010

WEER TERUG UIT PORTUGAL

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn we weer terug gekomen! We hebben het ontzettend leuk gehad! Het allerleukste was natuurlijk dat we Mikey weer een weekkie om ons heen hadden, maar we hebben schitterende landschappen, gebouwen en zoveel dingen meer gezien echt geweldig! Het stadje Evora waar Mike zit staat op de wereldmonumentenlijst en heeft zo veel mooie oude gebouwen ongelooflijk en de straatjes zijn allemaal met kleine geglazuurde heeele oude keitjes wel rot lopen maar prachtig om te zien. De straatjes zijn ook heel vaak erg nauw en de auto's kunnen er soms echt net aan door! De wegen zijn op de tolwegen na erg slecht en lopen soms ook zomaar over in zandpaden met grote gaten! Je bent er niks nut dus! Je ziet er ook geen enkele fietser en mocht je er toevallig toch 1 tegenkomen dan is het een mountainbiker want anders is het niet te doen! Het is wel een erg arm gebied daar en de laatste jaren is het zo droog geweest dat de mensen ook niet veel voor hun gewassen kregen en en overal gaarkeukens waren zodat ze toch wat eten konden! Zo tegenstrijdig dan he! zit je in een mooi groot hotel en die mensen hebben bijna niks! Hieronder een aantal fotoosd om jullie een kleine impressie te geven!

3 opmerkingen:

 1. Wauwwww Dia, wat een geweldige foto's, kan wel zien dat jullie als gezin hebben genoten.
  Liefs, Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom thuis Dia, meid wat een heerlijke indrukken heb je opgedaan zeg, en de foto's zijn zo gezellig, je ziet er zalig uit in je mooie kleding, ben weg van je broek....Nog even en dan komt Mike je weer thuis bezoeken hi,hi, gaat best goed zo toch!!! Tot gauw hoop ik....helaas zonder Christa, dus moet effies kijken hoe ik bij je kom, met Anja misschien?

  Liefs Aniet xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Dietje,

  Gezellig dat je er weer bent meid,en hartstikke leuk om je foto's te kunnen bewonderen joh,ik vind ze echt supper mooi om te zien.

  Liefs Eef

  BeantwoordenVerwijderen