donderdag 1 april 2010

Mikey heeft vandaag voor het eerst solo gevlogen!


De eerste landing ging niet heel lekker maar daarna de 2 andere wel! en hij ziet er nu niet uit! Gewoonte is dat ze je dan kaal scheren! heeft ie een middenbaab eruit, maar haalt zo alles eraf en dan maar even een paar weken een pet op! Hartstikke leuk net voordat ie naar huis komt om solo gevlogen te hebb en!Morgenmiddag ga ik hem op schiphol ophalen en is ie voor 9 dagen weer thuis! gezellig!!!

7 opmerkingen:

 1. wel op je schoenen blijven lopen hoor al zou ik er ook naast gaan lopen hoor . vind het heel stoer en knap...geniet er maar van als hij thuis is!!!
  groetjes Angelique
  ps leuke blog heb je!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij kijkt niet echt blij.
  Fijn dat het zo goed ging.

  Groetjes, Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dank jullie wel hoor! Ja hij kijkt wel blij hoor Ellie, want hij zit er niet zo mee!, maar hij kijkt in de webcam en dat is altijd een vreemd gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal super voor Mike Dietje!! Lekkere coole blik ...

  Geniet maar van elkaar!

  Knuff van Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. och meid het is zo weer aan gegroeid hihihi en wat gaaf zeg voor hem dat alleen vliegen, jij bent apetrots en dat kan ik me indenken hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Dietje,

  Harstikke leuk voor Mike joh,ik vind de foto wel grappig hoor!!

  Liefs Eef

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Dia :) o topje zeg dat alles zo goed gaat. O is dat een gewoonte een kaal koppie :) scheren. wahahah ;) ontgroening :D whahah. Nou geniet maar lekker dat hij er is! Ga lekker veel leuke dingen doen.

  Hugs
  Syllie

  BeantwoordenVerwijderen